“Spor yatırımlarının hepsi tek tek hayata geçecek”  

“Spor yatırımlarının hepsi tek tek hayata geçecek”  
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, yaptığı açıklamada, “Spor yatırımlarının hepsi tek tek hayata geçecek” dedi. 

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, il genelinde yapılan spor yatırımları için bilgilendirmede bulundu. Gençler için yatırım yapmaya önem verdiklerini kaydeden Savaş, gençler için atılan adımların kendilerini heyecanlandırdığını belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol sonucunda gençlik spor tesis sayısını 71’e çıkardıklarını söyleyen Savaş, yurt sayısını da 14’e çıkardıklarını belirtti.
 
“HER ŞEYİN FAZLASINI YAPMAK İÇİN ÇABALARIMIZ SÜRECEK”
İmzalanan protokolle yapılacak olan tüm spor yatırımlarının tek tek hayata geçirileceğini kaydeden Savaş, Aydın’a 2 gençlik merkezi kazandırdıklarını ifade etti. 17 ilçenin mevcut tüm spor ve yurtlarının yüzde 90’ının bakım onarımının yapıldığını vurgulayan ve yatırımlar hakkında bilgi veren Savaş, “Şunu belirtmek isterim ki gençlerimiz için yatırımlar yapmak en başta gelen önceliklerimizden. Gençlerimiz için attığımız her adım bizi ayrı heyecanlandırıyor. Elimizden gelen her şeyin fazlasını yapmak için çabalarımız sürecek. Gençlik ve spor yatırımlarımızı bu istek ve heyecanla şekillendiriyoruz. Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun riyasetinde imzalanan protokolle ilimize önemli yatırımlar kazandırdık. Bu kapsamda il genelinde var olan 38 gençlik spor tesislerimizin sayısını 71'e çıkardık. bin 422 yatak kapasiteli 3 yurt sayımızı 14'e ve kapasitemizi de 8 bin 778'e ulaştırdık. Aydın'da gençlik merkezi yok iken; biz bugün 2 gençlik merkezimiz ile Aydınlı gençlerimizin hizmetindeyiz. İnşallah protokolle beraber Aydın'a yeni merkezler de kazandırıyoruz. Aydınımızın 17 ilçesine de yüzme havuzları, gençlik merkezleri, spor salonları, futbol-basketbol-voleybol sahaları, tenis kortu, basket potası, yürüyüş yolu gibi birbirinden kıymetli eseri barındıran bir protokol oldu bu. Hepsi tek tek hayata geçecek. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda 17 ilçenin mevcut tüm spor tesisleri ve yurtların yüzde 90’ının bakım onarımı yapıldı. Spor Toto sözleşmeleri imzaladı, gönderdi. GSB projeleri güncelleyip revize edip il müdürlüğümüze gönderecek. Zemin etütleri proje onayları yapıldığı an ihaleye çıkacak duruma geleceğiz. Belediyelerin sözleşmeleri imzalandı, belediyelere gönderildi. Bozdoğan Belediyesi halı sahaları ihaleye çıktı” ifadelerini kullandı. 

spor-yatirimlarinin-hepsi-tek-tek-hayata-gececek-234190-195acd4315a1d9ac0a22451a2700a77a.jpeg

spor-yatirimlarinin-hepsi-tek-tek-hayata-gececek-234190-751bb0d5331c8b83fbb9447835fd6e28.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum