Stadyumda düzenleme çalışması 

Stadyumda düzenleme çalışması 
ABONE OL
Efeler Belediyesi, ilçeye bağlı Umurlu Mahallesi’nde atıl halde bulunan Süleyman Saltoğlu Stadı’nda yenileme çalışmaları başlattı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Efeler’e yeni bir tesis daha kazandırılmak için harekete geçildi. Bu kapsamda Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nde spor tesisi yapımı için çalışmalara başladı. Mahallede bulunan ve atıl vaziyette bulunan Süleyman Saltoğlu Stadı’nda yapılan çalışmalarla tesis yeniden kullanıma açılacak. Spor tesisi konusuna önem veren Başkan Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında bir spor kompleksi daha ilçeye kazandırılmış olacak.  Belediye Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilk olarak başlattığı çalışmalarla düzenleme ve hijyen işlemleri gerçekleştirildi. Sonrasında ise tesiste doğal ve suni olmak üzere 2 saha yapılacağı ifade edildi. 

FARKLI ALANLAR OLUŞTURULACAK 
Belediyeye ait olan stadyumda çalışmaların tamamlanması sonrasında tesisin farklı alanlardan oluşan bir spor tesisine dönüşeceği belirtildi. Bu kapsamda tesiste konaklama alanları, idare binası, sporcu, yönetici ve kulüp başkanı odalarının yanı sıra restoran da yapılmasının planlandığı ifade edildi. Mahalle Muhtarı Soner Afşar da çalışmalardan dolayı Başkan Atay ve ekiplere teşekkür etti. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.