Mutlak butlan kararıyla görevine iade edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP Aydın İl Başkanı olarak atanan Süha Bayırlı, il başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi.
“680 bin lira borç bırakmışlar”
Bayırlı, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Bayırlı, görevden alınan eski il başkanı Hikmet Saatçı ile yönetiminin partiye 680 bin lira borç bıraktığını söyleyerek tepki gösterdi. Bayırlı, “Giderken 680 bin lira borç bırakmışlar. Ne yaptınız abi? Şurada bir klimamız vardı, onu da sökmüşler” ifadelerini kullandı.
“70-80 bin lira çiçek borcu var”
Hangi yerlere borç yapıldığı konusunda da bilgi veren Bayırlı, “Deftere baktığımızda basına ilan borçları var. Çalıştırdıkları personelin 2 aylık maaşını ödememişler, SMS firmalarına borçları var, çiçek böceğe var. Çiçek olayı da aslında biz pandemiden sonra pek çiçek göndermiyoruz. Kendimiz gidiyoruz. Çünkü 1 çiçek çelenk bin lira, 2 bin 500 lira. 70-80 bin lira çiçekçinin alacağı var” dedi.
Borçlarla ilgili yasal süreç konusunda konuşan Bayırlı, “Biz, giden arkadaşlara yasal süreç başlatmayacağız. Biz, onların yaptığını; onlara yapmayacağız” dedi.




