Sultanlar Avrupa’da gurur yaşatıyor 

Sultanlar Avrupa’da gurur yaşatıyor 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup'ın ilk turunda rakip olduğu BK Tromso’yu her iki maçta da set vermeden yendi ve yoluna devam etti. 

Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil eden ve sezon öncesi Balkan Kupası’nı kazanan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yoluna doludizgin devam ediyor. Aydın’ın Sultanları CEV Challenge Cup'ın ilk turunda rakip olduğu Norveç ekibi BK Tromso’yu iki maç sonucunda set vermeden eleyerek önemli bir başarı yakaladı. Her iki maçı da 3-0 kazanan Aydın ekibi, ikinci maçın ilk setini 18-25, ikinci senini 15-25 ve son setini ise 11-25 gibi skorlarla önde tamamladı. Sultanlar, bu sonuçlarla CEV Challenge Cup’ta yoluna devam etti. 
“ÜST TURA ÇIKACAĞINA İNANIYORDUK”
Avrupa’da yakalanan başarıyla gururlandıklarını dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Takımımızın başaracaklarına ve bir üst tura çıkacağına inanıyorduk. Bu inancı bize onlar verdi ve haklı çıktılar. Aydın’ın Sultanları ile gurur duyuyoruz. Ülkemizi Avrupa’da en başarılı şekilde temsil etmeye devam edeceklerine olan inancımız son derece yüksek. Takımızın tüm teknik ekip ve sporcularını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

sultanlar-avrupada-gurur-yasatiyor-244167-3bfab2e6405bd6f3c0c31b51678cb17c.jpegsultanlar-avrupada-gurur-yasatiyor-244167-53e84aaf132b4a31eb042bd21961919b.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.