Sultanlar Eroğlu’nu kadrosuna kattı    

Sultanlar Eroğlu’nu kadrosuna kattı    
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosuna Galatasaray HDI Sigorta’dan Ergül Eroğlu’nu transfer etti. 

TÜRKER KOCAKAHYA  - Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu yapılandırmaya devam ediyor. Ligin yanı sıra yeni sezonda Balkan Kupası’nda da mücadele edecek olan Aydın ekibi bu kapsamda Galatasaray HDI Sigorta’dan orta oyuncusu Ergül Eroğlu’nu renklerine bağladı. 1.90 boyundaki 34 yaşında tecrübeli oyuncu Türkiye liglerinin yanı sıra uluslararası organizasyonlarda önemli bir başarılar yakaladı. Başarılı oyuncunun transferi için imza töreni düzenlendi. 

Kulüp Başkanı Polat Bora Mersin’in katıldığı törende konuşan Eroğlu, transferinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada ise yeni sezonda önemli başarılara ulaşılmanın hedeflendiği belirtildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da Eroğlu’nu takımda görmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Çerçioğlu, takıma da hem lig hem de Balkan Kupası’nda yeni sezon başarılar diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.