Sultanlar evinde mağlup oldu

Sultanlar evinde mağlup oldu
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sahasında konuk ettiği Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-1’lik skorla mağlup olarak ligde ikinci maçında da galip gelemedi. 

Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligin ikinci haftasında evinde Galatasaray HDİ Sigorta’yı konuk etti. Efeler’deki Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 3-1’lik skorla kazandı. Maça iyi başlayan Aydın ekibi ilk seti 27-25 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci seti ise sarı-kırmızılı takım 14-25 önde tamamlayınca maça 1-1’lik eşitlik geldi. Üçüncü sette de Galatasaray HDİ Sigorta 20-25 üstünlük yakalayarak maçta 2-1 öne geçti. Dördüncü set ise büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı sayıların bulunduğu seti 21-25 kazanan konuk ekip, maçı da 3-1 galip tamamladı. 

 


AŞI UYGULAMASI YAPILDI 
Salonun girişinde Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, aşı noktası kurdu. Maça gelen seyircilere, sistem üzerinden kontrolleri yapıldıktan sonra 1 ve 2. doz aşıları yapıldı.  Randevusuz aşı standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Aşı olmaya gelenler ise uygulamadan memnun olduğunu dile getirerek yetkililere teşekkür etti.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.