Sultanlar kritik virajda 

Sultanlar kritik virajda 
ABONE OL
Ligde play-off’lara katılmak için mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 19’uncu haftada Eczacıbaşı Vitra, 20’nci hafta ise Fenerbahçe Opet ile zorlu maçlara çıkacak. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde Aydın’ı temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligin normal süresinin bitimine kısa süre kalan zorlu bir sürece giriyor. Son maçında deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-0’lık skorla mağlup olan mavi-beyazlılar, 18’inci haftada Cumartesi günü ligin iddialı ekiplerinden Eczacıbaşı Vitra’yı ağırlayacak. Önemli maç sonrası 19’uncu haftada ise Sultanlar, 25 Şubat Salı günü  Fenerbahçe Opet’e misafir olacak. İki rakibi de lig sıralamasında kendinden üstte bulunan Sultanlar, iki maçı da kazanmak istiyor. 

İLK YARIDA KAYBETTİ 
Aydın ekibi iki takımdan Eczacıbaşı Vitra ile ligin7’nci haftasında deplasmanda karşılaşmış ve salondan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligdeki 8’inci hafta mücadelesinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda Fenerbehçe Opet’i ağırlayan Aydın ekibi, bu maçı da aynı skorla mağlup tamamladı.  

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.