Sultanlar lidere kaybetti

Sultanlar lidere kaybetti
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sahasında konuk ettiği Eczacıbaşı Vitra’ya 3-1’lik skorla mağlup oldu.

Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor, ligin 9’uncu  haftasında  lig lideri Eczacıbaşı Vitra’yı konuk etti. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 3-1’lik skorla kazandı. Mücadelenin ilk setinde iyi bir performans gösteren konuk takım, seti 25-14 kazanarak maçta 1-0 öne geçti. İkinci set ise başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı sayıların alındığı seti Aydın ekibi 25-20 önde tamamladı ve maça denge getirdi. Üçüncü sette ise konuk takım performansıyla ön plana çıkarken seti de 18-25 kazandı ve maçta yeniden öne geçti. Dördüncü sette de Eczacıbaşı Vitra 18-25 üstünlük yakaladı ve maçı da 3-1 kazandı. Bu sonuçla Aydın ekibi ligdeki 4’üncü mağlubiyetini almış oldu. 
PROTOKOL TRİBÜNÜNDEN TAKİP ETTİLER
Karşılaşmayı Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan ve Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin  protokol tribününden takip etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.