Sultanlar lige dönüyor 

Sultanlar lige dönüyor 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligdeki 25’nci, hafta mücadelesinde Cumartesi günü sahasında Nilüfer Belediyespor’u konuk edecek. Sultanlar, ligde uzun bir aranın ardından yeniden maça çıkacak. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligdeki 25’nci hafta mücadelesinde sahasında Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak. Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:00’te başlayacak. Ligde son maçına 21 Aralık’ta deplasmanda çıkan Sultanlar, bu karşılaşmadan sonra uzun bir araya girdi. Aydın ekibi yaklaşık 1 ay sonra evinde oynayacağı lig maçını kazanarak moral bulmak istiyor. 24’üncü haftada deplasmanda Eczacıbaşı Vitra’ya 3-2’lik skorla mağlup olan Mavi-Beyazlı takım, geride kalan haftalarda 14 galibiyet ve 10 mağlubiyet alarak 38 puan topladı ve 7’nci sırada yer aldı. 

İLK YARIDA KAYBETTİ 
Konuk takımı 24’üncü haftada Karayolları’na sahasında 3-2’lik skorla mağlup oldu. Çıktığı 24 maçta 17 kez galibiyet yaşayan Nilüfer Belediyespor, 7 maçta ise mağlubiyet yaşadı. Bu performansıyla 51 puana ulaşan konuk ekip, maç öncesi 5’inci sırada yer alıyor. Öte yandan iki takım ligin ilk yarısında da rakip oldu. 10’nuncu haftadaki bu maçı ev sahibi Nilüfer Belediyespor 3-1’lik skorla kazanmıştı. Aydın’ın Sultanları, sahasında oynayacağı karşılaşmada rakibinden rövanşı almak istiyor. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.