SÜTSEVER PLAKETLE UĞURLANDI

SÜTSEVER PLAKETLE UĞURLANDI
ABONE OL
İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda göreve seçilen Ercan Uçak, görevini Ali Sütsever’den aldı. Uçak ve yönetimi Sütsever’e, odaya olan katkılarından dolayı plaket verdi.

İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın cumartesi günü yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ali Sütsever, Ercan Uçak ile girdiği başkanlık yarışında seçimi kaybetti. Üyelerin 594 oyunu alan Uçak, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı oldu. Seçimin ardından, odada devir-teslim töreni düzenlendi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cavit Küçük, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, İncirliova Kahveciler Odası Başkanı Fikret Duran’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda esnaf katıldı.
 

“EN GÜZEL SENEMİ VERDİM”
Devir teslim töreni öncesinde konuşan ve odanın 20 yıldır başkanlığını yapan Sütsever, kurumlara kişi nezdinde bakılmaması gerektiğini belirterek, “Burası, resmi kurum. Ben buraya en güzel 20 senemi verdim. En güzel şekilde esnafıma faydalı olmak için elimden geleni yaptım. Bu saatten sonrası Ercan kardeşime kalmış. Ben 5 yaptıysam, o 15 yapsın, 25 yapsın. Herkes işine baksın, kurumuna sahip çıksın, ben fazlasıyla sahip çıkmaya çalıştım. Kendi işimi terk ettim, gelip burayı düzelttim. Bir yeri yapıyorsun, diğer yer bozuluyor. İki tarafı aynı şekilde götüremiyorsun zaten" dedi.

 

“İNCİRLİOVA BİR BÜTÜNDÜR”
Sütsever ve yönetimine emekleri için teşekkür eden Uçak ise, “Ali beyden aldığım bayrağı, sonuna kadar şerefimle, namusumla taşıyacağıma inanıyorum. Cenab-ı Allah herkese hayırlısını eylesin. Sağ olsun davetimizi kırmadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz bir araya gelerek, bir dostluğu sergiliyoruz, kavgalı bir durumumuz yok. İncirliova bir bütündür, her zamanda bir bütün olacaktır" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Sütsever’e plaket verildi.

İLGİLİ HABERLER

sutsever-plaketle-ugurlandi-259659-0b621037068c286799e53eaac2141a87.jpegsutsever-plaketle-ugurlandi-259659-11df60b605503ffb63f02f03333e0528.jpegsutsever-plaketle-ugurlandi-259659-97f975c0eb09b2ebe44d6fe392296546.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.