Tacizi engellemek isterken tutuklandı

Tacizi engellemek isterken tutuklandı
ABONE OL
Aydın’ın Didim ilçesinde M. S. G, B. A. (17) ile arkadaşı M.Y’i (24), tehdit ve hakaret edip, sözlü tacizde bulunan S.A.’yı, çıkan kavgada bacağından tabancayla yaraladı. Şikayetçi olunması üzerine bir kişi tutuklandı. 

Altınkum Mahallesinde yaşayan B. A, iddiaya göre bir ay önce B.S.’nın bir kadını darp ederken araya girerek korumaya çalıştı. İkili arasında husumet oluştu. Olaydan bir ay sonra 4 Ocak günü saat 22.00 sıralarında B.A, M.Y’a ait otomobil ile Yalı Caddesi tarafında sahile gitti. Otomobilin içinde oturan iki arkadaşın sohbet ettiği sırada yanlarına S. A. ile B. S. geldi. İddiaya göre B. S. otomobilin açık olan camına ellerini koyarak husumet güttüğü B. A.’ya, ‘seni öldüreceğim, kimsenin ruhu duymayacak’ diyerek küfürlü tehditler savurdu. Tehdit edilen iki arkadaş otomobili kilitleyerek yakında bulunan bir kafeye giderek oturdu. B.S. ve arkadaşı S.A. da bir süre sonra onları takip ederek kafeye geldi. Kızların yanına gelen ikili onların dışarıya çıkarmak isteyen gençler tehdit ve küfürler ederek kızları rahatsız etti. 
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Bu sırada kafede bulunan M. S. G, kızların yanına yaklaşarak onları korumaya çalıştı. 3 kişi arasında sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.S.G, belindeki tabancayla S.A’ya ateş ederek bacağından yaraladı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan kişi, ambulansla Didim Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, M.S.G. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şikâyetçi olunması üzerine M.S.G. emniyetteki işlemlerinin ardından 5 Ocak günü tutuklandı.
“KADİR ŞEKER’LER DIŞARIDA OLMALI”
M.Y, “Biz dışarıda rahatça gezemiyoruz, Parklara gidemiyoruz. Markete bile giderken tedirgin oluyoruz. Bunların yaşanmasını artık istemiyoruz. Türkiye’de kız olmak çok zor. Can güvenliğimiz hiçbir şekilde yok. Kadir Şeker gibi insanların dışarda olup bizlere yardım etmesi gerekiyor. Tutuklanan kişinin serbest kalmasını istiyoruz. Türk adaletine güveniyoruz. Bize yardımcı olan arkadaşın dışarda olmasını istiyoruz. O olmasaydı şu an belki biz hayatta olmayabilirdik” derken, B.A. ise, “Korumak amaçlı bize yardım etti. Ben haksız yere cezaevine girdiğini düşünüyorum. Biz bizi rahatsız eden kişinin cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştu.
Olayın şokunu yaşayan ikili, cumhuriyet savcılığına giderek kendilerini korumaya çalışan kişin serbest bırakılması için itirazda bulunurken, emniyete giderek S.A. ve B.S’den şikayetçi oldular.

İLGİLİ HABERLER

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.