“Takımı bu sezon dinlendirdik”

“Takımı bu sezon dinlendirdik”
ABONE OL
Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, bu sezon BAL’a katılmayan Karpuzlu Belediyespor ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Takımı bu sezon dinlendirdik. Ama önümüzdeki yıl yine devam edecek” dedi.

TÜRKER KOCAKAHYA'NIN ÖZEL HABERİ- Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Karpuzlu Belediyespor’dan ilçedeki diğer spor kulüplerine kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon Yıldızspor ve Sökespor ile birlikte Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta Aydın’ı temsil etme hakkı bulunan Karpuzlu Belediyespor, ligden çekilme kararı aldığı için mücadele etmedi. Bu sezonu maç yapmadan geçiren takımla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Dönmez, “Biz bu dönem biraz tasarruf tedbirleri uyguladık. Uygulamak zorundaydık. Malum birçok belediye gibi bizim belediyemizi de oldukça borçlu devraldık. Sporu ve futbolu seviyoruz ama bunlar sadece belediye bütçesi ile olacak şeyler değil. Sponsorlar olmalı. Tabi ki belediyeler takımın arkasında olabilir ama sadece belediye üzerine olduğu zaman külfetli oluyor” dedi. 

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL DEVAM EDECEK”
Kendisinin de sporu sevdiğinin altını çizen Başkan Dönmez, “Şuan kapalı spor salonu yapılması için koşturuyorum. Kendim de futbol ve voleybol oynarım. Ama tasarruftan dolayı bu sezon takımı dinlendirdik. Belediyespor’a desteğimizi vereceğiz. Önümüzdeki yıl yine devam edecek” dedi. İlçenin diğer takımlarına da destek verdiklerinin altını çizen Dönmez, Biz Ulukonakspor’a desteğimizi verdik. Onlar da Süper Amatör Ligde çıktılar. Şimdi Ömerlerspor’un maçları başladı. Onlara da desteğimizi veriyoruz” ifadelerini kullandı. Bu sezon ligden çekilen Karpuzlu Belediyespor, yeni sezonda lige katılması durumunda Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele edecek. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.