Takımlar farklı rakamlar aynı 

Takımlar farklı rakamlar aynı 
ABONE OL
Sezonun ilk yarısını zirve ortağı olarak tamamlayan takımlardan Nazilli Belediyespor ile Fethiyespor’un ligde yakaladığı istatistikler dikkat çekti. Puanları aynı olan iki takımın yakaladıkları rakamların da aynı olması dikkat çekti. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Misli.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 2020-2021 sezonunda ilk yarıyı tamamladı. Gösterdiği başarılı performansla zirveye ortak olan Nazilli ekibi bu süreçte 10 maçtan galibiyetle ayrıldı. 2 maçta berabere kalan Siyah İnciler, 4 karşılaşmada ise 3 puanı rakiplerine kaptırdı. Bu performansıyla 32 puan toplayan Nazilli, lider Fethiyespor ile zirveyi paylaştı. 16 maçlık süreçte iki takımın benzerlikleri de dikkat çekti. İlk yarıda Fethiye ekibi de aynı sayıda galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alıp 32 puana ulaştı. Bu rakamların yanı sıra takımların kalelerinde gördükleri gol sayısı da 12 oldu. Tek farklı rakam ise atılan gollerde olurken Fethiyespor 32, Nazilli Belediyespor ise 31 kez rakip fileleri havalandırdı. 

GÖZLER İKİNCİ DEVRENİN İLK MAÇINDA 
Takımlar aynı puanda olsa da Fethiyespor sezonun ilk maçında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’u 2-1 mağlup ettiği için ikili averajda da önde bulunuyor. İkinci yarının ilk maçında takımların Nazilli’de oynayacağı mücadele kritik öneme sahip olacak. Siyah İnciler maçı kazanarak hem liderliğe yükselmek hem de rövanşı almak istiyor. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.