Talebin reddedilmesine tepki gösterdi

Talebin reddedilmesine tepki gösterdi
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, su ücretlerine yüzde 50 indirim teklifinin reddedilmesine tepki gösterdi.

(HABER MERKEZİ) “Bu karar, mevcut CHP'li büyükşehir belediye yönetiminin vatandaşımızı kazanç kapısı olarak görmesinin açık bir örneğidir” diyen Savaş vatandaşlara haklarını aramak için harekete geçme çağrısında bulundu.
Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak su ücretlerinde yüzde 50 indirime gidilmesini seçim vaadi olarak sunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Grubu’nun su ücretlerine yüzde 50 indirim teklifinin CHP ve İYİ Partili üyeler tarafından reddedilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Teklifin reddedilmesiyle birlikte Aydın’ın Türkiye’deki en pahalı suyunu kullanmaya devam edeceğini söyleyen Savaş, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için yasal çerçevede haklarını aramasını da istedi. 

“CHP VE İYİ PARTİ REDDETTİ”
Yerel seçimlerdeki su fiyatlarındaki indirim vaadini hatırlatan Savaş, “31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde Aydınlı hemşehrilerimize, su ücretlerinde yüzde ellilik bir indirim yapacağımızın ve beş yıl boyunca da bu ücretlere zam yapmayacağımızın sözünü vermiştik. AK Partimizin Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin Meclis Başkanlığına vermiş oldukları su ücretlerine yüzde ellilik indirim teklifi CHP ve İYİ Partili Üyelerin itirazları ve bu yöndeki oylarıyla reddedilmiştir.  Aydınlı hemşehrilerim bu kararla birlikte ülkemizin en pahalı suyunu kullanmaya devam edecektir” dedi. 

“YANLIŞIN NERESİNDE DÖNÜLSE KARDIR”
Türkiye’nin farklı bölgelerindeki büyükşehir belediyelerinde su ücretlerindeki indirim haberleri kamuoyu ile peş peşe paylaşıldığını söyleyen Savaş, “Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li ve İYİ Partili meclis üyelerinin itiraz oylarıyla hemşerilerimizin mağduriyetinin devamı niteliğindeki bu kararı, mevcut CHP'li büyükşehir belediye yönetiminin vatandaşımızı kazanç kapısı olarak görmesinin açık bir örneğidir. Hemşerilerimiz, belediye meclis üyelerine, büyükşehir belediye başkanlığı yetkililerine telefon açarak, faks çekerek, elektronik posta göndererek, sözlü ve yazılı talepte bulunarak mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde açık talepte bulunabilirler, demokratik yöntemlerle yasalar çerçevesinde haklarını arayabilirler. Çünkü bu yanlışın neresinden dönülse kâr olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin devamı niteliğindeki yanlış bu tarihi kararları hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum