Tam kapanma bitiyor! Hizmet saatlerinin 21.00'a çekilmesi bekleniyor

Tam kapanma bitiyor! Hizmet saatlerinin 21.00'a çekilmesi bekleniyor
ABONE OL
Tam kapanma sonrası alınacak yeni kararlarla kafe, restoran ve işletmelerin hizmet vermesi planlanırken, saat sınırlandırmasında da revizelerin yapılacağı bekleniyor. 

Tam kapanmanın sona ermesine günler kala devlet kanadından yeni kararların ne şekilde olacağına yönelik bir takım sinyaller verilmeye başlandı. Tam kapanma sürecinde kafe, restoran, kahvehane gibi işletmelerin hizmet saatleri saat 19.00’a kadar olan sürelerinin 21.00 ile 05.00 saatleri arasına çekileceği beklenirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili açıklama yaptı. 
İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret eden Bakan Soylu tam kapanmanın sona ermesine günler kala merak edilenleri yanıtladı. 

"VATANDAŞIMIZLA PAYLAŞIRIZ"

Soylu, bir gazetecinin, "17 Mayıs 05.00'te tam kapanma sona eriyor, 05.00'ten sonra tam açılma mı olacak kontrollü normalleşme mi?" sorusu üzerine, "17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. Merak etmeyin 17 Mayıs 05.00'ten sonra hem Bilim Kurulu var, Sağlık Bakanlığımız var ardından Kabinemiz var. Kabinemizde verilecek karara kadar da o 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız. Ama bütün arzumuz 17 Mayıs 05.00'e geldiğimizde vaka sayılarımızda arzu edilen noktaya ulaşmaktır. 17 Mayıs sabahı 05.00'i hep birlikte bir görelim inşallah" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-05-13-at-11-57-24.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.