Tam kapanma verimli olmayacak 

Tam kapanma verimli olmayacak 
ABONE OL
Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Ramazan Bayramı’nda uygulanması beklenen tam kapanmanın verimli olmayacağını iddia etti. 

AYŞE AKTAŞ - Ramazanda gerçekleştirilen kısmi kapanmanın uygulanmasının ardından Türkiye’de vaka artış sayıları düşüş göstermedi. Bununla birlikte Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tam kapanma gündemde olurken esnaf şimdiden yaşayacağı ekonomik sıkıntıyı kara kara düşünmeye başladı. 
‘OLAN ESNAFA OLUYOR’
Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, esnafın ciddi anlamda sıkıntı içinde olduğunu belirterek, “Şu anda ertelemeler var. İleride bunlar üst üste binecek. Tam kapanmanın verimli olacağını düşünmüyoruz. Keşke ilk 15 gün olsaydı. Ramazan’ın son haftaları hareketli olur. Önceden olsaydı daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. Vatandaşımız özellikle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kurallara uymuyor. Kısıtlama var, çoluğunu çocuğunu almış geziyor. Her adamın başına bir polis de dikemezsin. İnsanlar biraz bilinçli olmalı. Böyle devam ettikçe en çok etkilenen esnafımız oluyor” diye konuştu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum