Taraftar Şahin Fırat’ı seçti 

Taraftar Şahin Fırat’ı seçti 
ABONE OL
Sökespor taraftarı, sosyal medyada yayınladığı mesajla 2019-2020 sezonunun futbolcusunu Şahin Fırat olarak belirlerken gelecek sezonlarda da kendisini takımda görmek istediklerini belirtti. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Sökespor’da bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizilirken takımın ligde kalmak için play-out oynaması matematiksel olarak da kesinleşti. Türkiye’de korona virüs salgını önlemleri kapsamında liglerin ertelenmesi sonrası takımlarına hasret kalan Sökesporlu taraftarlar da sezonun oyuncusunu seçtiler. Söke ekibinin taraftar gruplarından Hell Boys üyeleri, 2019-2020 sezonunda takımda top koşturan 30 yaşındaki savunma oyuncusu Şahin Fırat’ı sezonun oyuncusu seçtiler. 

MESAJ YAYINLADILAR
Konuyla ilgili sosyal medyada mesaj yayınlayan taraftarlar, “Sökespor 'da bu yıl adından çokça söz ettiren ve tüm Sökespor taraftarının adeta gönlünde taht kuran tecrübeli savunma oyuncusu Şahin Fırat hem kişilik hem oyunculuk hem de saha içindeki azim hırs ve mücadelesinden dolayı taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor. Bu sezon Hellboys Taraftar Grubu olarak kendisi sezonun en iyi futbolcusu ilan ediyoruz ve önümüzdeki sezonlarda da Şahin Fırat’ı Sökesporumuzda görmek istiyoruz” ifadeleri kullandı. 

taraftar-sahin-firati-secti-154455-6d89f673040bbec9f582c2156c5ab204.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.