Taraftar yok galibiyet çok

Taraftar yok galibiyet çok
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, pandemi nedeniyle taraftarına hasret kaldığı bu sezon evinde çıktığı 10 maçın 8’ini galibiyetle tamamlayarak önemli bir istatistik yakaladı.    

TÜRKER KOCAKAHYA - Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’na ev sahipliği yapan Efeler’deki Mimar Sinan Spor Salonu bu sezon sessizliğe büründü. Önceki sezonlarda şehrin voleybol heyecanını yaşadığı salona bu sezon koronavirüs pandemisi tedbirleri kapsamında seyirci alınamıyor. Geçtiğimiz sezon bazı maçlarda günler öncesinden bilet talebi olan maçlar bu sezon seyircisiz oynanıyor. Taraftar avantajını kullanmayan Aydın ekibi buna rağmen evinde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Mavi-Beyazlılar, ligde evinde çıktığı 10 maçın 8’ini galip tamamlayarak adeta evini kaleye çevirdi. 

2 RAKİBE MAĞLUP OLDU
Aydın temsilcisi bu sezon evinde Galatasaray HDI Sigorta, Karayolları, Kuzeyboru ve Sistem9 Yeşilyurt’u 3-2,  İlbank, Beylükdüzü Voleybol İhtisas ve Beşiktaş’ı 3-0, PTT Spor’u ise 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Aydın ekibi bu sezon evinde sadece ligin güçlü takımlarından Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra’ya 3-1’lik skorla kaybetti. 

26 SET KAZANDI
Aydın temsilcisi sahasında çıktığı 10 karşılaşmada rakiplerine sadece 15 set verdi. Aydın’ın Sultanları önemli karşılaşmaların oynandığı Mimar Sinan Spor Salonu’nda bu sezon 26 sette ise kazanmayı başardı. Mavi-Beyazlılar, ligde çıktığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmezken hedefini ise istikrarını sürdürüp play-off’la kakmak olarak belirledi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.