“Taraftarımızın yüreğine sağlık”

“Taraftarımızın yüreğine sağlık”
ABONE OL
Deplasmanda Bayrampaşaspor’u 0-2 yenerek liderliğini sürdüren Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Oyun disipliniyle sahada mücadele eden oyuncularımı kutluyorum.

TÜRKER KOCAKAHYA- Ayrıca taraftarımızın da yüreğine sağlık, bizi çok iyi desteklediler” dedi. TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, liginde 6’ncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u 0-2’lik skorla mağlup etti. Aldığı galibiyetle ligde liderliğini sürdüren Naz-Naz’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Rakibimiz grubumuzun güçlü takımlarındandı. Güçlerinin farkındaydık. Biz de bu bilinçle sahaya çıktık. Futbolcularımız oynamak istediğimiz oyun anlayışını disiplinli bir şekilde sahada uyguladılar. Çok iyi mücadele ettiler. Ayrıca taraftarlarımız da bizi desteklemek için İstanbul’a geldi. Onlara da yaşadıkları olaydan dolayı geçmiş olsun diyorum. Destekleri için de yüreklerine sağlık” dedi.           

“AMACIMIZ İSTİKRAR”
Deplasmandan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirten İncedal, “Liderlik şu an için çok önemli değil. Sıralama değişebilir. Ama önemli olan üst sıralarda yer almak. Tabi ki liderlik takımda pozitif bir hava oluşturuyor. Ama lig uzun bir maraton ve bizim amacımız istikrarlı bir şekilde yürümek” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.