"Tarla yollarını bile asfalt yapacağız"

"Tarla yollarını bile asfalt yapacağız"
ABONE OL
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Saraç’ın mahallenin 3 önemli probleminin ne zaman çözüme kavuşacağına dair sorularını yanıtladı. 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler ilçesinin önemli yeşil alanlarından biri olan Pınarbaşı Mesire alanında hizmete kazandırdığı Spor Tırmanış Tesisi’ni açtı. Tesisin açılışında konuşan Başkan Atay, Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Saraç’ın mahalledeki sorunlara ilişkin sorularına yanıt verdi. Efeler’de uzun yıllardır çözülemeyen eski otogar otopark alanının ilerleyen günlerde ihaleye çıkacağını söyleyen Başkan Atay; “Bütün yollarımız yapılacak, hepsini asfalt yapacağız. Şu an tesisini kurduk yazın ortalarına doğru bütün yollar asfalt olacak. Bundan hiç endişe etmesinler tarla yollarını bile asfalt yapacağım" dedi. 


TELEFERİĞİN TEKRAR KULLANIMI SAĞLANACAK
Mesire alanında yıllardır kullanılmayan teleferiğin yeniden kullanıma kazandırılmasına yönelik konuşan Başkan Atay; “ Yetki ile ilgili bir sıkıntı var. Üniversite öğretim görevlisi arkadaşlarımız Avrupa Birliğinin dahil olacağı bir proje yapacaklar. Buradan üniversiteye giderek üniversite içinde de bir ring sağlayarak bir ulaşım projesi gerçekleştirecekler. Biz de ona dahil olmuştuk. Onunla ilgili bir sonuç gelmedi daha. Gelirse burası işler bir hale gelecek. Ücretsiz olarak ulaşım sağlayacağız. Öğrenciler buradan teleferikle okula çıkacaklar Avrupa birliğinden alınan ücretle bir ring haline getirecekler, umarım olur. Olmazsa biz bunu alıp o projenin hayata geçirilmesini sağlamaya çalışacağız” dedi.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.