"TDP ailesi Aydın'da sokaklara inmeyecek”

"TDP ailesi Aydın'da sokaklara inmeyecek”
ABONE OL
Türkiye Değişim Partisi Aydın  İl Başkanı  Selçuk Yasan, döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaların  ardından yaptığı açıklamada “TDP ailesinden hiç kimse Aydın'da sokaklara inmeyecek” dedi. 

Döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaların ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarak protesto etti. Yapılan davranışı değerlendiren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Aydın  İl Başkanı  Selçuk Yasan kendi partisinden kimsenin sokağa çıkmayacağını belirtti. Sokağa çıkmayı doğru bulmadığını kaydeden Yasan, yanlış bir davranışın daha büyük olaylara sebebiyet vereceğinin altını çizdi. Yaptığı açıklamada Yasan, “Ülkemizde mülteci sorunu var. Aydın’da var. TDP ve Türk vatandaşı olarak biz her zaman mazlumun yanındayız. Osmanlı döneminde bile biz mülteci kabul etmişiz. Biz böyle bir ecdattan geliyoruz. Ama önce can demişler. Döviz kurlarındaki oynamalardan dolayı vatandaşların sokağa inmesini doğru bulmuyorum. Yanlış yapılan bir davranış daha kötü olaylara sebep olabilir. Polisimiz bizi koruyor. Onların da başına bir şey gelmesini istemeyiz. Bu yüzden TDP ailesinden hiç kimse Aydın'da sokaklara inmeyecek” diye konuştu. 
“AYDIN’IN SORUNLARINI KONUŞALIM”
Aydın’daki tüm partilerin il başkanlarına seslenen Yasan, ortak bir toplantı talebinde bulundu. ildeki sorunları ve çözüm önerilerini beraber çözme konusunda birlik olunması gerektiğini vurgulayan Yasan, “Ben buradan Aydın’daki il başkanlarına sesleniyorum. Hepimiz bir masaya oturalım, bir proje üretelim. Bütün siyasi parti başkanları olarak fikir alışverişinde bulunalım. Devir artık düşmanlık devri değil. Bütün il başkanları yuvarlak bir masa etrafında toplanalım açık eleştiri yapalım. Herkes partisini ve tüzüğünü anlatsın, Aydın’ın sorunlarını konuşalım. Beraber çözüm bulalım. Farklı düşünce ve partilere mensubuz diye birbirimize düşman gibi davranırsak bunun faturası halka kesilir. Bu çağımı sürekli yapıyorum ama dönüş yapan olmadı. Bu diğer illere de örnek olabilir. Ankara siyasetini bırakıp yerel siyasete bakalım” ifadelerini kullandı.  

tdh-ailesi-aydinda-sokaklara-inmeyecek-248237-de299472fc9f2b1b508f284713c31d33.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.