Tek hedefi liderlik

Tek hedefi liderlik
ABONE OL
Şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden ve son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Nazilli Belediyespor, konuk edeceği Hekimoğlu Trabzon’u yenerek bu sezon ilk defa liderliğe yükselmek istiyor. 

(TÜRKER KOCAKAHYA)  TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, bu sezon lige fırtına gibi esiyor. Geçen sezon düştüğü ligde misafir olmak isteyen ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Naz-Naz, özellikle son maçlarda yakaladığı grafikle zirveye adım adım yaklaştı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftaları iyi değerlendiren Nazilli, ikinci sıraya kadar yerleşti. Üst sıralara tırmanan Siyah İnciler, 2 puan geriden takip ettiği Hekimoğlu Trabzon ile 29’uncu haftada evinde karşılaşacak. Nazilli ekibi, ligdeki kaderini yakından etkileyecek olan mücadeleye taraftarının desteğiyle çıkacak. Siyah-Beyazlılar, maçı kazanırsa ligin bitimine 5 hafta kala liderlik koltuğuna oturmayı başaracak. 

İLK LİDERLİK OLACAK
Nazilli Belediyespor, bu sezon başarılı sonuçlar alsa da zirve takibini geriden sürdürmüştü. Üst sıralara son dönemde yükselmeye başlayan Nazilli ekibi, 28 haftası geride kalan ligde liderliğe yükselmeyi başaramamıştı. İç saha avantajıyla Hekimoğlu Trabzon maçına çıkacak olan Naz-Naz, maçı kazanırsa aynı zamanda bu sezon ilk defa lider olmayı başaracak. 

İÇ SAHADA YENİLGİSİ YOK 
Bu sezon rakiplerine sadece bir maçta kaybeden Nazilli ekibi, bu yenilgiyi deplasmanda yaşamıştı. Özellikle evinde sergilediği iyi oyunun meyvelerini puan olarak alan Nazilli temsilcisi, taraftarı önünde bu sezon hiçbir takıma 3 puan kaptırmadı. Aynı zamanda ligde 21 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Nazilli ekibi, çıktığı son 4 maçta ise puan kaybı dahi yaşamadı ve 12 puan topladı. Zirvede yarıştığı Trabzon ekibiyle ligin ilk yarısında deplasmanda 2-2 berabere kalan Naz-Naz, iç sahada kazanarak olası bir ikili averaj durumunda da üstünlüğü yakalamak istiyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.