Tekeler muhtarı: Mahallemle gurur duyuyorum

Tekeler muhtarı: Mahallemle gurur duyuyorum
ABONE OL
Karpuzlu’nun Tekeler mahallesinde  ortaya çıkan 5 tecavüz olayı Aydın gündemini sarstı. Yaşanan olaylar sonrası açıklama yapan muhtar Ersin Erçetin: ‘Tekelerli olmaktan her zaman gurur duyduk" dedi.

MELEK FIRAT - Tekeler mahallesinde yaşanan aile içi 5 tecavüz Aydın gündemine bomba gibi düşmüştü. Yeni olayların da gün yüzüne çıktığı bilgisine ulaşılan Tekelerde muhtar Ersin Erçetin’de açıklamalarda bulundu

HAK ETTİKLERİ ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAKLAR

Erçetin: ‘’ Bazı şahsi olayların 3 bin nüfusa sahip Tekeler Mahallesine mal edilemez. Tekeler Köyü'nün seçilmiş bir bireyi olarak 1 haftadır sosyal medya üzerinden başlayan Tekeler Köyü'nü karalama ve itibarsızlaştırma çalışmalarını utanarak üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Sosyal medya üzerinden çıkan haberlerdeki şahısların cezasını kuşkusuz hukuk sistemimiz en ağır şekilde verecektir. Mesela Kuran’ın sıfatlarından biri ‘zikir’ yani ‘hatırlatıcı’dır. Kuran bize, her şeyden önce insan olduğumuzu hatırlatır. Sonra en başta bizi yaratan Allah’a sonra da Allah’ın tüm yarattıklarına karşı sorumluluklarımızı hatırlatarak bizi duyarlı kılmak için vardır. Bu yüzden Allah’ın yüceliğine ve engin rahmetine layık olabilmemiz gerekir. Köyümüzde meydana gelen olayların gün yüzüne çıktığını, içimizde yaşayan insanların zihniyetlerini ve bu kişilerin hakettikleri şekilde cezalandırılacaklarını biliyoruz.’’ Dedi.

Bu olaylardan ders alacaklarını söyleyen Erçetin, 3-4 kişinin işlediği vicdansızlığı kabul etmeyecek kadar onurlu ve şerefimiz ile yaşadığımızı da bilmenizi isterim dedi.

OLAYLARA KARIŞANLARI ALLAH ISLAH ETSİN

Erçetin: ‘’Biz Aydın ili Karpuzlu İlçesi Tekeler Köyüyüz. Bizler ne olursa olsun aslımızı inkar etmedik, bu saatten sonra hiç etmeyiz. Biz Aydınlı olmaktan, Biz Karpuzlulu olmaktan, Biz Tekelerli olmaktan her zaman gurur duyduk. Sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak hakaretleri yapanlara sesleniyorum; Şahıs olarak istediğinizi söyleyebilirsiniz ama Tekeler diyerek içinde yaşayan 3 bin insanı hakaret edemezsiniz. Kendini bilen bir insanda Allah korkusu olur buna istinaden de sadece Tekeler’de yaşıyor diye insanlar hakkında gıybet edemezsiniz. Bir kasa elmadan 3-4 tanesi çürük diye geri kalan elmaları çöpe mi atıyorsunuz. Bu şekilde düşünenler varsa önce kendi insanlıklarını sorgulasınlar. Burdan sesleniyorum gerek gazeteci arkadaşlar olsun gerekse Tekeler’i aşağılayıcı yorum yapan vatandaşlar olsun hepinizi Tekeler’e davet ediyorum. Korkmayın Tekeler siz yorum yapan insanlardan kat kat merhametli, olgun ve vicdan sahibi insanlardan kurulmuştur. Bu tür olaylara karışanları Allah ıslah eylesin’’ Diye konuştu

Kaynak: Çine Yurt

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.