Tekne turlarını yerli turistler tercih ediyor    

Tekne turlarını yerli turistler tercih ediyor    
ABONE OL
Kuşadası’nda tekne turları düzenleyen 60 yaşındaki Derviş Erkıvanç, tekne turlarını daha çok yerli turistlerin tercih ettiğini  ifade etti.

Kuşadası’nda 35 yıldır tekne turları düzenleyen 60 yaşındaki Derviş Erkıvanç, yaz aylarının başı olmasından dolayı beklentilerinin şuanda karşılanmadığını ifade etti. Yaz sezonunda 2 ay süre içinde iş yapabildiklerini söyleyen Erkıvanç, turları yerli turistlerin tercih ettiğini belirtti. Yabancı turistlerin acente ile geldikleri için menü halinde tatil yaptıklarını söyleyen Erkıvanç, fiyatların geçen seneye oranla arttığını da hatırlattı. 

“UMUTLUYUZ”
Erkıvanç açıklamasında, “Şu ana kadar turlarımız beklentimizin altında. Bütün tekneler yatıyor şu anda.  Zaten bizim turlarımız yerli turistlere oluyor. Okullar kapanmasının ardından 2 aylık bir sezonumuz olur. Haziran – Temmuz aylarında iş yaparız. Ağustos ayında bitmeye başlar. Dolu dolu tur yapmamız için 2 aylık dönemimiz var.  Umutluyuz.  Yabancı turistler acente ile geldiği için menü tercih ediyor. Bunun içinde turlar da oluyor. O yüzden yerli müşterimiz daha çok. Fiyatlarımız değişti. Geçen seneki fiyatlarla mümkün değil tur düzenlememiz. Fiyatlarımız 200 TL’den başlıyor. Bunun içinde öğle yemeği ve meşrubat var. Rotalarımız çok güzel yerler oluyor” ifadelerini kullandı.

tekne-turlarini-yerli-turistler-tercih-ediyor-283403-5776d6b2ef0ddc6b4cb90ac9a40f1a58.jpegtekne-turlarini-yerli-turistlerin-tercih-ediyor-283403-81efe5ff70719c703b453696e12369f4.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.