Tiyatro TV’ye taşınacak 

Tiyatro TV’ye taşınacak 
ABONE OL
Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı ‘Kurtuluşun Adı Efeler’ oyunu, Efeler TV’de yayınlanarak vatandaşlara ulaştırılacak. 

Efeler Belediyesi, vatandaşlar için önemli bir çalışmaya imza atıyor. Tiyatroyu TV’ye taşıyacak çalışma kapsamında Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT) Tiyatro Atölyesi’nin hazırladığı    “Kurtuluşun Adı Efeler” adlı tarihsel oyunun, Efeler TV ekranlarına taşınacağı belirtildi. Çekim çalışmaları Muzaffer İzgü Tiyatro Salonu’nda yapılan oyunun oyuncu kadrosunda, EBŞT’de eğitim gören atölye öğrencileri ve eğitmenler yer alıyor. Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın sanat projeleri arasında yer alan EBŞT, eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri ve sokak oyunlarıyla ön plana çıkmayı da sürdürüyor.  

SANATA TELEVİZYONDAN ULAŞILACAK
Efeler Belediyesi’nin çalışmasıyla vatandaşlar artık sanata Efeler TV’den ulaşacak. 12 Ekim Pazartesi günü başlayacak süreçte ilk olarak Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunu konu alan “Kurtuluşun Adı Efeler” oyunu yayınlanacak. Aydınlı tiyatro sanatçısı Ali Aslan’ın senaryosunu üstlendiği oyunun sanat yönetmenliğini Serkan Fırtına, yönetmenliğini ise Tuncer Candan ve İbrahim Gergin yapıyor. 

PROGRAMLAR DEVAM EDİYOR 
Öte yandan Nisan ayında faaliyetlerine başlayan Efeler TV’de ilçedeki gelişmelerin aktarıldığı “Haftalık Haber Bülteni”,  ayda iki kere yayınlanan meclis toplantıları, vatandaşların görüşlerinin yer aldığı “Mikrofon Sende”, Öykü saati ve Evde Etkinlik Saati gibi çocuklar için hazırlanan programlar, tıp alanında uzman isimlerin konuk olarak ağırlandığı “Efeler’de Sağlıklı Günler” ve kırsal mahallelerdeki yaşamın konu edildiği “Mahallede Hayat Var” isimli programlar da Efeler TV ekranlarında yayına devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.