Topladıkları mandalinaları, Antalya’daki yaşıtları ile paylaştılar   

Topladıkları mandalinaları, Antalya’daki yaşıtları ile paylaştılar   
ABONE OL
Aydın’ın Sultanhisar ilçesi Kabaca İlkokulu öğrencileri, okul bahçesinden topladıkları mandalinaları Antalya’daki yaşıtları ile paylaştı.   

Sultanhisar Kabaca İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri okul bahçesindeki yetiştirdikleri mandalinaları Türkiye’nin farklı yerlerindeki öğrenci kardeşlerine göndererek, hem gönderim yaptıkları il ve ilçeleri yakından tanıma fırsatı buluyor, hem de paylaşma ve iyilik yapma gibi kavramları öğreniyorlar. Öğrenciler son olarak topladıkları mandalinaları Antalya’nın Elmalı ilçesi Salur İlkokulu öğrencileri paylaştı. 
Okul müdürü Ahmet Tokkaya, milletimiz için değerli olan kavram ve yerleri öğrencilere tanıtmak, aynı zamanda daha önce görev yaptığı yerlerdeki insanları ve öğrencilerini vefa ile anmak için öğrencileriyle, okul bahçesinde yetiştirdiği mandalına ve portakalları oralara göndererek bir vefa örneği gösterip, farkındalık sağlamayı amaçlıyor. 13 yıl önce görev yaptığı Elmalı Salur İlkokulu öğrenci ve velilerine okulda yetiştirdikleri mandalinalardan öğrencileri ile birlikte toplayıp gönderdiklerini ifade eden Tokkaya, öğrencilerin yaşayarak, paylaşarak iyilik yapma fırsatı bulduklarını, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti. 
 

topladiklari-mandalinalari-antalyadaki-yasitlari-ile-paylastilar-252110-01a323582f5567817ad0de432807edb9.jpgtopladiklari-mandalinalari-antalyadaki-yasitlari-ile-paylastilar-252110-43541f31158629df7f88f8545b23a4a3.jpg                                     


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.