Toplantıya Aydın’dan Karcı katıldı 

Toplantıya Aydın’dan Karcı katıldı 
ABONE OL
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda görüştüğü sporcular arasında Aydın’dan 7 Eylül Gençlikspor kalecisi Melike Karcı da yer aldı.     

TÜRKER KOCAKAHYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda farlı branşlarda faaliyet gösteren sporcularla görüştü. Koronavirüs tedbirleri kapsamında görüşme, video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. 15 sporcunun yer aldığı ‘19 Mayıs’ buluşmasına Aydın’dan da 7 Eylül Gençlikspor kalecisi Melike Karcı katıldı.  Aynı zamanda özel bir okulda beden eğitimi öğretmenliği de yapan Karcı toplantıda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın selamını iletti. Karcı ayrıca Çerçioğlu’nun mesajını da Kılıçdaroğlu ile paylaştı. 

“BİR KADIN YETİŞTİRMEK, BİR KİŞİ YETİŞTİRMEKTİR”
Bir kadını yetiştirmenin, bir kişi yetiştirmek olduğunu söyleyen Karcı, “Hayatın her alanında olduğu gibi futbolda da var olma mücadelesi veren kadınlar için yepyeni imkanların görünürlüğünün ve adaletin kapılarının açılmasını umut ediyoruz. Şuan bulunduğumuz sağlık problemlerimizden dolayı liglerin Ekim ve Kasım ayından önce başlatılmaması taraftarıyım. Çünkü spor sağlık demektir. Sağlımızın tehlikede olduğu düşüncesiyle o sahaya çıkmak inanın çok zor bir duruma düşürecek bizi. Bütün arkadaşlarım adına da konuşuyorum” dedi. Kılıçdaroğlu’nun takımın durumunu sorması üzerine Karcı, ligde 4’üncü sırada olduklarını ve 1 Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu da Aydın’a selamlarını iletti. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.