Toros'la çıkış yakalamak istiyor 

Toros'la çıkış yakalamak istiyor 
ABONE OL
Takımın başına Teknik Direktör Mesut Toros’un geçtiği Nazilli Belediyespor, bugün sahasında konuk edeceği Ağrı 1970 Spor’u yenerek 3 maçlık kötü gidişe dur demek istiyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Misli.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 26’ncı haftasında sahasında Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak. Bugün Nazilli Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele 14:00’te başlayacak. Ligde son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan ve 3 maçtır galibiyet alamayan  
Nazilli ekibi, sahasında oynayacağı mücadeleyi kazanarak moral bulmak istiyor. Bu karşılaşma öncesinde ligde 24 maça çıkan Naz-Naz, bu maçlarda 13 kez galibiyet aldı. 5 maçta beraberlik 6 maçta ise mağlubiyet yaşayan Siyah İnciler, bu performansıyla 44 puan toplarken lider Belediye Kütahyaspor’un ardından  ikinci sırada yer aldı. 

TOROS İLE İLK MAÇ 
Nazilli ekibinde deplasmanda Tokatspor ile1-1 berabere kalınan mücadele sonrasında Teknik Direktör Hasan Şermet ile yollar ayrıldı. Naz-Naz’da yönetim kurulu yaptığı çalışma sonucu takımı Teknik Direktör Mesut Toros’a emanet etti. Toros, takımıyla ilk maçına Ağrı 1970 Spor mücadelesiyle çıkmış olacak. 

RAKİBİ TANIYALIM 
Ligde 23 maça çıkan Ağrı temsilcisi, bu karşılaşmalarda 7 kez sahadan galip ayrıldı. 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan konuk takım, 26 puan toplayarak 12’nci sırada yer aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ağrı’da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip tek golle kazanmıştı. 

MAÇIN HAKEMLERİ
Mücadeleyi Gaziantep bölgesinden Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Aynı bölgeden Mehmet Gökhan Ceylan ve Mehmet Kirişçioğlu bayrak sallayacak. Kilis bölgesinden Mehmet Çekiç ise dördüncü hakemliği üstlenecek. 

torosla-cikis-yakalamak-istiyor-207704-52dfc2a5219d9c02e29f7b2f83187299.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.