Tuncer’in Aydın'daki ziyaretleri dikkat çekti

Tuncer’in Aydın'daki ziyaretleri dikkat çekti
 Muhabir
AK Parti MKYK Üyesi M. Umut Tuncer, Yerel Seçimlerin ardından Aydın’da AK Parti’den belediye başkanı seçilen ilçeleri ziyaret etti. Tuncer’in ilçe ziyaretlerinde AK Parti Aydın İl Yönetimi’nden sadece AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın’ın olması dikkat çekerken, kendisine il ve ilçe yönetimlerinden başka herhangi bir ismin eşlik etmemesi manidar bulundu.

Yapılan Yerel Seçimlerin ardından AK Parti Aydın’da 17 ilçeden 4’ünde oy üstünlüğünü sağlayarak belediye başkanlarını belirledi. Sandıklardan çıkan sonuçlara göre; Buharkent, İncirliova, Karpuzlu ve Köşk ilçelerinde AK Parti galip geldi.

whatsapp-image-2024-04-16-at-13-29-56.jpeg

Bu kapsamda, AK Parti MKYK Üyesi M. Umut Tuncer, seçilen belediye başkanlarını tebrik etmek için ilçe belediyelerine gitti. İncirliova, Karpuzlu ve Köşk Belediye Başkanlarını ziyaret eden Tuncer’in Buharkent Belediyesi’ni ziyaret etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

whatsapp-image-2024-04-16-at-13-29-57.jpeg

ARAYA SOĞUKLUK MU GİRDİ?

Ziyaretler esnasında Tuncer’e AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın eşlik etti. AK Parti Aydın İl Teşkilatı’ndan sadece Ancın’ın olması ise dikkat çekti.

whatsapp-image-2024-04-16-at-13-29-58-1.jpeg

Ziyaretlerde AK Parti Aydın İl Başkanı, Kadın Kolları Başkanı’nın olmaması ise siyasi kulislerde Tuncer ile İl Teşkilatı arasında bir soğukluk mu var iddalarını destekledi.

whatsapp-image-2024-04-16-at-13-29-58.jpeg

Tuncer'in ziyaretlerinde Ancın dışında il ve ilçe yönetimlerinden kimsenin yer almaması, fırtına öncesi sessizlik olarak yorumlanırken, değişim mesajı olarak da algılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.