“Türk milleti büyük bir ailedir”

“Türk milleti büyük bir ailedir”
ABONE OL
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, herkesin bayramını kutlarken , “Türk milleti büyük bir ailedir” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık açısında bu bayramın farklı kutlandığını belirten Tanrıkulu, “Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin elleri öpülsün, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin. Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanı önümüzdeki günlere gerçekleştirmek herkes ve hepimiz adına ikamesi olmayan bir mükellefiyettir” dedi. 

Türk milletinin büyük bir aile olduğunun altını çizerek sözlerine devam eden Tanrıkulu, “Göz görmese de gönülden gönüle kurulan sağlam köprülerle, tertemiz dua ve dileklerin himmet ve hidayet ihtişamıyla bayramlaşmanın güzelliğini ve lezzetini gıyaben yaşamamız mümkündür. Kaldı ki bu bayrama mündemiç doğru olanı da budur. Bu durum aynı zamanda aziz milletimizin müstesna ve mümeyyiz bir haslet ve haysiyet zenginliğidir. Tüm İslam Aleminin, eşimizin, dostumuzun bayramını kutlar. Rabbimden tekrarını niyaz ederim” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.