Türkiye 3’üncüsü oldu

Türkiye 3’üncüsü oldu
ABONE OL
Tokat’da düzenlenen '2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'ne katılan Aydınlı sporcu Efekan Çelen, Türkiye 3’üncüsü oldu. 

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Tokat’ta '2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri' müsabakaları düzenlendi. Yarışmaya 58 ilden bin 127 sporcu katılım sağladı. Aydın’ı temsilen yarışmaya Efekan Çelen ve Tayfun Karabıyık katıldı. Yarışmacılardan Bozdoğan Belediyespor sporcusu Efekan Çelen, 75 kilo 21 yaş genç erkekler sağ kolda Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı.

 

Yarışmada Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı, aynı zamanda Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi olarak önceki dönemlerde görev yapan Aydın Telyakar da bilek güreşi hakemi olarak görev yaptı. Dernek Başkanı Halil Apaydın, başarısından dolayı tebrik edip önündeki yarışmalarda başarılar dilediği Çelen’in Bozdoğan’da çıkan yangınlarla mücadeleye destek verdiğini ifade etti. 


İMZA : HABER MERKEZİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.