Türkiye'nin en güzel ilçeleri arasında Aydın'dan o yer de var

Türkiye'nin en güzel ilçeleri arasında Aydın'dan o yer de var
Aydın'ın Kuşadası ilçesi yapılan araştırmalarda 13. sırada yer aldı.

SANİYE BAŞKAN - Yaz mevsimi denilince akıllara genelde deniz kum güneş üçlüsü gelir. Tatil tercihini sakin bir şekilde kumsal ve sahil kesimlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar illerin tatil beldelerinde arayış içine giriyorlar. Bu tatil beldelerinin içinde Aydın'ın Kuşadası ilçesi de yer alıyor.

turkiyenin-en-guzel-ilceleri-arasinda-aydindan-o-yer-de-var-399055-662cc94e64b20d92be363250474e25e3.jpg

Sakinlik, doğa, sahil, yaz ve kış turizmi olmak üzere pek çok noktada yerli ve yabancı misafirler tarafından her yıl ülkemiz ziyaret ediliyor. Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'nin en güzel ilçeleri belirlendi. İlk üçte İzmir, Şanlıurfa, Ordu yer aldı. İlk sırada olan İzmir'den Seferihisar yer aldı. Seferihisar küçük bir sahil kasabasını andıran havasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Tatlı ve butik sokaklardan oluşan Seferihisar çokça butik otele de ev sahipliği yapıyor. Ardından geçmişte tarih ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Şanlıurfa'nın Tarih dolu ilçesi Halfeti geliyor. Daha sonra Ordu'nun Perşembe ilçesi yer alıyor. İlçe Ordu'nun merkez ilçesidir ve Vonna Yarımadası'nda bulunur.
Türkiye'de turizm denince akla ilk gelen yerlerden olan Kuşadası ise listede 13'üncü sırada yer alıyor. Kuşadası'nda Güvercinada kalesine çıkıp eşsiz deniz manzarasıyla mavinin derin sularına dalabilirsiniz. Kordon boyunda yürüyerek yada denize girerek denizin tadını çıkarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum