Turnuvada ilk vuruş yapıldı 

Turnuvada ilk vuruş yapıldı 
ABONE OL
Geliri Kızılay’a bağışlanacak olan ve geçtiğimiz günlerde kuraları çekilen Genç Kızılay Turnuvası, yapılan ilk santrayla birlikte başlarken takımları kıyasıya maçlar bekliyor. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Organizatörlüğünü Volkan Demirci’nin yaptığı ve gelirleri Kızılay’a bağışlanacak olan Genç Kızılay Turnuvası başladı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Halı Saha’da oynanacak olan turnuvanın ilk vuruşunu Genç Kızılay Aydın İl Teşkilatı yaptı. Turnuvanın başlanmasını değerlendiren Genç Kızılay Aydın Başkan Yardımcısı Kaan Manuş, “Halı saha turnuvamız Genç Kızılay Aydın İl Teşkilatının başlama vuruşu ile start verilmiştir. Turnuvada ter dökecek olan tüm takımlarımıza başta Genç Kızılay İl Başkanımız Cemal Koyuncu ve il teşkilatımız adına yürekten teşekkürlerimizi sunar ve başarılar dileriz. Önümüzdeki dönemde çok daha kapsamlı, bütün spor dallarının olduğu büyük bir organizasyon için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bütün halkımızı spor ve yardım için bekliyoruz” dedi. 

20 TAKIM KATILIYOR
Organizasyona 20 takım katılıyor. 5 takımın yer alacağı 4 ayrı grupta düzenlenen turnuvada grup aşaması sonrasında çeyrek final heyecanı yaşanacak. En çok puanı toplayan iki takım gruptan çıkacak. Çeyrek finallerde karşılaşacak olan takımlardan başarılı olan 4 takım yarı finale yükselme sevinci yaşayacak. Yarı finalde başarılı olan iki takım ise final maçı oynayacak ve kazanan takım şampiyon olacak. Organizasyonda 1, 2 ve 3’üncü takıma Kızılay Kupası verilecek. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.