AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci’nin başkanlığında ekonomideki güncel gelişmelerin ele alındığı istişare ve değerlendirme toplantısı Genel Merkez’de gerçekleştirildi.

Partinin Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgesi milletvekillerinin bulunduğu birleşmeye AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen de katıldı.

Aydın’da garip kaza: Yeşil ışığı beklediği esnada yere yığıldı
Aydın’da garip kaza: Yeşil ışığı beklediği esnada yere yığıldı
İçeriği Görüntüle

Ülke ekonomisi için önemli buluşma: AK Partili Özmen de katıldı

ÖZMEN’DEN ZEYBEKCİ’YE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Özmen, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda ekonomideki güncel gelişmeleri ele aldığımız kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Ülkemizin ekonomik istikrarı ve sürdürülebilir kalkınması adına yapılan bu değerli istişare için Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ