Ülkü Ocakları'ndan sert açıklama

Ülkü Ocakları'ndan sert açıklama
ABONE OL
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kuşadası'nda bir grup turizmcinin çektiği videoya ilişkin Kuşadası Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Ali Yasan çok sert açıklamalarda bulundu. 

(EKREM KESER) Videodaki turizmcilerin otellerini devletten aldıkları teşvik primleri ve kredileriyle kurduğuna dikkat çeken Yasan, "Yıllarca hem devlet kredileri hem de Kuşadası şehrinin sırtından kazanıp, bugün nereden nereye geldiklerini unutanların yıllarca sömürdükleri Kuşadası halkının bireylerine yönelik çirkin, yakışıksız söylemleri ve şarlatanlığı bile aşan eğlence tarzları tek kelimeyle rezalettir. Sadece bu görüntüler bile bizlerin Cumhur ittifakı olarak ne kadar doğru bir tarafta olduğumuzun da açık bir göstergesidir'' dedi. 

MASKELERİ DÜŞTÜ GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜK

Videodaki turizmcilerin maskelerinin düştüğünü ve gerçek yüzlerini gördüklerini vurgulayan Yasan, "Bu çirkinliği yaratan sözüm ona turizmcilerin ortaya koyduğu şarlatanlık gerçek yüzlerini görmemizi sağlamıştır. Bu çirkinlik abidesi şarlatanlar hem hukuk önünde yaptıkları hakaret ve iftiraların bedelini ödeyecek hem de Kuşadası halkının nazarında bir daha asla affedilmeyeceklerdir. Gerçek çirkin yüzleri deşifre olan bu turizmcilerin bundan sonra Kuşadası sokaklarında bir daha hangi maskeyle dolaşacaklarını da ayrıca merak etmekteyiz'' dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum