Ümmet Akın iddialı konuştu

Ümmet Akın iddialı konuştu
ABONE OL
Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan adayı MHP’li Ümmet Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken en yakın rakibine 20 bin 500 oy fark atacaklarını söyleyerek iddialı konuştu. 

(ABDURRAHMAN FIRAT) Seçime sayılı günler kala adaylar, kazanabilmek için gece yarılarına kadar çalışmalarını sürdürüyor. Efeler İlçesinde seçmenler, 31 Mart'ta sandığa giderek belediye başkan adaylarından birini seçecek. Efeler'de Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Ümmet Akın, Millet İttifakı’nın adayı M. Fatih Atay, DP adayı Mesut Özakcan ve Vatan Partisi'nin adayı Gökhan Doğan mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürürken Ümmet Akın, en yakın rakibine şu anda 20 bin 500 oy fark attığını iddia etti.
En yakın rakibinin ismini de vermeyen Akın, Efeler halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını ve 3 aylık eylem planların hazır olduğunu vurguladı. 
Efeler ilçesindeki vatandaşlarının kendisine olan inancının tam olduğunu kaydeden Akın,  “Onlar ile gönül bağı kurduk. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Efeler ilçemizde destan yazıp, 1 Nisan’dan itibaren de hizmet atağına geçeceğiz. En yakın rakibime şu anda 20 bin 500 oy fark attım ve hedefim seçim gününe kadar bu farkı 35 bine çıkarmak” dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.