Umurlu OSB arıtma tesisine kavuşuyor

Umurlu OSB arıtma tesisine kavuşuyor
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın için çok büyük öneme sahip olan Aydın Umurlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arıtma tesisi projesinin ihale sürecinin tamamlandığını söyledi. 

MURAT TAN- AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın  daha önce müjdesini verdiğini Umurlu OSB’nin arıtma tesisi projesinin ihale sürecinin tamamlandığını belirtti. Savaş, arıtma tesisinin 2021 yılında tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. 

“İHALE BEDELİ 27 MİLYON LİRA”

İşletmelerden kaynaklanacak günlük 9 bin metreküp evsel ve endüstriyel nitelikteki atık suları arıtacak olan, atıksu arıtma tesisinin ihalesinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapıldığını dile getiren Mustafa Savaş, “İhale kapsamında arıtma tesisinde yapımı öngörülen tüm ünitelerin yapımı, mekanik ve elektrik ekipmanlarının temini ve montajı, tesisin işletmeye alınması, deneme işletilmesi, bakımı, iş sonu projeleri ve işletme-bakım kitaplarının hazırlanması ile idare personelinin eğitilmesi işleri yer alıyor. Projenin ihale bedeli 27 milyon 465 bin lira ve çalışmanın 2021 yılında tamamlanması öngörülüyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a ilimiz açısından bu çok önemli projeyi hayata geçiriyor olmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.