Ünlü yönetmen Saçıntı Aydın’a geliyor

Ünlü yönetmen Saçıntı Aydın’a geliyor
ABONE OL
Bir döneme damga vuran ‘Seksenler’ dizisinin yönetmenliğini yapan ve 2013 yılında senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı "Mandıra Filozofu" adlı filmi yöneten; Rasim Öztekin ve Ayda Aksel ile birlikte başrol oynayan Müfit Can Saçıntı Germencik'e geliyor

Bir döneme damga vuran ‘Seksenler’ dizisi başta olmak üzere birçok filmi ve diziyi yöneten, senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile Germenciklilerle buluşuyor. Levent Kırca'nın Olacak O Kadar skeçlerinde yazar kadrosunda da yer alan isim sosyal medyadan paylaştığı video ile müjdeli haberi sevenlerine duyurdu. 24 Ekim Pazar günü Germencik'e gelecek Saçıntı ilk olarak Saat 14:00'te Selatin Organik Köy Pazarını ziyaret edecek. Aynı gün akşam Saat 19:30'da ise Germencik Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştireceği gösteride sevenleri ile bir araya gelecek. 
ÖNDEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal medyadan paylaştığı video ile Germenciklilere seslenen Saçıntı "Merhaba, her şeye karşıyım ama Germencik Selatin Mahallesinde 800 yıllık Anıt Çınar Ağacının altında kurulan Organik pazara karşı değilim. Bu sebeple de 24 Ekim Pazar günü Germencik Selatin organik pazarında olacağım. Akşamında ise Germencik Belediyesi Konferans Salonunda müzikli tek kişilik gösterimi sergileyeceğim. Bu vesile ile bizleri Germencik halkı ile buluşturan Germencik Belediyesine ve Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e çok teşekkür ediyorum. Özellikle de Germencik Organik pazarına sahip çıkan Germenciklilere teşekkür ediyorum, görüşelim, gülüşelim." ifadelerini kullandı.

unlu-yonetmen-sacinti-aydina-geliyor-240526-933878a7a335bbef7e2392537f567131.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.