“Unutmayın bizlerin de aileleri var”

“Unutmayın bizlerin de aileleri var”
ABONE OL
Korona virüse karşı alınan önlemlerle ilgili paylaşım yapan Sökespor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, ligin ertelenmesi gerektiğini söylerken, “Unutmayın bizlerin de aileleri var” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Korona virüs salgınına karşı Türkiye’de önemli tedbirler alındı. Tedbirler doğrultusunda da futbol maçlarının seyircisiz oynanması konusunda karar alınmıştı. Futbolun içindeki bir çok isim ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla liglerin ertelenmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu isimler arasında yer alan Sökespor Teknik Direktörü Göksel Özdemir de sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Özdemir, “Tüm dünyayı saran Corona salgını ile ilgili her türlü önlemler alınırken futbolla ilgili alınan önlemler komik kalmaktadır” dedi. 

“NASIL RİSK ALTINDA GÖRMEZSİNİZ?”
Özdemir ayrıca, “Futbol müsabakalarının sadece seyircisiz oynatılması sorunu çözmemektedir. Futbolun en önemli aktörleri olan futbolcular, teknik adamlar, kulüp personelleri, masörler, doktorlar, malzemeciler yoğun risk altındadır. Birlikte soyunup, giyinip, aynı ortamlarda duş alan, birlikte seyahat eden, birlikte yemek yiyen bir grubu nasıl risk altında görmezsiniz” dedi. Özdemir sözlerini, “Unutmayın bizlerin de aileleri var ve bizlerde en az risk altında onlarla birlikte olmak istiyoruz” diyerek tamamladı. 

 
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.