Uşak deplasmanında kaybetti 

Uşak deplasmanında kaybetti 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Uşak Spor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Haftalardır deplasmanlarda galip gelemeyen Naz-Naz, Uşak’ta da kazanamadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 13’üncü haftasında deplasmanda Uşak Spor ile karşılaştı. Uşak 1 Eylül Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmayı Uşak temsilcisi 2-1’lik skorla kazanmayı başardı. Galibiyeti getiren golleri Noyan Öz ve Mehmet Boztepe kaydetti. Nazilli ekibinin tek golünü 82’de Bünyamin Karataş penaltıdan attı. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 7’nci dakikada Noyan Öz ile öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar devre arasında 1-0’lık skorla gitti. 


GOLLER DEVAM ETTİ 
İkinci yarıda ise goller devam etti. 56’da ev sahibi ekipten Mehmet Boztepe, fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçirdi. 82’de Nazilli ekibinde kazanılan penaltıda topun başına Bünyamin Karataş geçti. Karataş attığı golle farkı 1’e indirdi. Naz-Naz beraberliği yakalamak için mücadele etse de başka gol olmayan karşılaşma Uşak Spor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Uşak, puanını 15’e yükseltirken Nazilli ise 16 puanda kaldı. Deplasmanda uzun süredir galibiyet sevinci yaşayamayan Naz-Naz, Uşak deplasmanından da kazanamadı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.