Usta Reklamcılar Alet Çantası’nda

Usta Reklamcılar Alet Çantası’nda
ABONE OL
 “Alet Çantası Projesi” kapsamında usta reklamcılar Nesteren Davutoğlu ve Ender Merter, ‘’Dünden Bugüne Reklamcılık” konulu söyleşiye katıldı. AİSYEM salonunda gerçekleştirilen söyleşide, usta reklamcılar deneyimlerini üniversitelilerle paylaştı. 

(ÖZGE KAHRAMAN) Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen  “Alet Çantası Projesi” kapsamında usta reklamcılar Nesteren Davutoğlu ve Ender Merter, ‘’Dünden Bugüne Reklamcılık” konulu söyleşiye katıldı. AİSYEM salonunda gerçekleştirilen söyleşide, usta reklamcılar deneyimlerini üniversitelilerle paylaştı. 

Bloomberg HT kanalında “Reklamarkası” programıyla seyirciyle buluşan, Türkiye’nin en eski reklam ajanslarından İlancılık Reklam Ajansı’nın eş başkanı reklamcı, yazar ve iletişimci Ender Merter ile Türk reklam tarihinde unutulmaz kampanyalara imza atan reklamcı, yazar ve yapımcı Nesteren Davutoğlu reklamın tarihi yolculuğundan başlayıp yaratıcı fikir ve reklamcı olmak üzerine keyifli bir sohbete imza attılar. Öğrencilerin oldukça fazla ilgi gösterdiği söyleşiye katılan iki ünlü isim, genç iletişimcilere mezun olduktan sonra nasıl bir yol izleyecekleri konusunda da yol gösterdi.

Alet Çantası Proje Koordinatörü Doç. Dr. İçten Duygu Çallı moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşinin ardından Alet Çantası ekibi usta reklamcıları  Tralleis’te ağırlayarak onlara antik kentin tarihini anlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.