Usta şoföre ödülünü Tuncer takdim etti 

Usta şoföre ödülünü Tuncer takdim etti 
ABONE OL
Yaklaşık 48 yıldır direksiyon sallayan ve 2000 yılından bu yana Efeler Şehiriçi Özel Halk Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde görev yapan Ali Ateş, Aralık ayının şoförü seçildi.

TÜRKER KOCAKAHYA- Efeler Şehiriçi Özel Halk Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde geleneksel olarak düzenlenen ayın şoförü ödülü hız kesmeden devam ediyor. Aralık ayında 52’ncisi verilen ödüle 48 yıllık usta şoför Ali Ateş layık görüldü. 20 yıldır kooperatif bünyesinde görev yapan Ateş’e ödülünü Aydın Şoförler Odası’nın eski başkanlarından Alaattin Tuncer takdim etti. Ateş’e altın hediyesini de eski şoförlerden olan ve daha önce Çakırbeyli Mahallesi muhtarlığı yapan Mehmet Demir verdi. Ateş’in şoförlük kariyeri hakkında bilgiler veren ve ödülü hak ettiğini belirten Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, katılan konuklara da teşekkür ederek, “Onulandık ve gururlandık” dedi. 

“HAYIRLI OLSUN”
Daha önce dürüst şoförleri seçtiklerini anımsatan ve bu ödül törenine katılmaktan mutlu olduğunu belirten Tuncer de, “Arkadaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olduk. Ambulansımız, düğün salonumuz, marketimiz ve benzin istasyonumuz oldu. Bunlar kolay olmadı. Büyük sıkıntılar çektik. Günü geldi aylıklarımızı alamadık. Genç nesillerimize bir şeyler bırakmaya çalıştık. Umarız onlarda kendinden sonraki şoförlere bir şeyler bırakma zahmetinde bulunurlar.  Ayın şoförüne ödülü alan arkadaşımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

“TEMELİ SAĞLAM ATTIK”
Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise “Biz daha önceki ustalarımızın yanında bu temeli çok sağlam attık. Biz o koyulmuş çıtayı düşürmeden üzerine bir şey koyarak yükseltme peşindeyiz. Aydın halkı ve bürokratlar ve basın mensupları tarafından takdir ediliyoruz. Biz Ahilik kültüründen geliyoruz. Ahilik kültüründe ahde vefa vardır. Bu ahde vefayı burada gösteren Okan başkana teşekkür ederim. Bir şeyin temeli sağlamsa o yürür gider” dedi. Özmeriç, Türkiye’nin her yerinde kendisinin Aydın Şoförler Odası başkanı olduğunu duyan herkesin elini sıkarak Aydınlı şoförlerden övgüyle bahsettiğini söyledi.    
  

usta-sofore-odulunu-tuncer-takdim-etti-146140-0b82f1c996a997b256a24c6cca51d836.jpgusta-sofore-odulunu-tuncer-takdim-etti-146140-9bf067aecb2dcb283842ebce84f8b6a5.jpgusta-sofore-odulunu-tuncer-takdim-etti-146140-a0bacb4913e06ca11b7235c2955bf6e6.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.