Uysal: “Biz vazgeçmedik”

Uysal: “Biz vazgeçmedik”
ABONE OL
Sahasında oynadığı Avrupa finali ilk maçında İtalya rakibi Saugella Monza’ya 3-0 kaybederek rövanş öncesi kupayı zora sokan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda Başantrenör Umut Uysal, “Vazgeçtiğimiz anlamına gelmesin. İkinci bir şans v

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bu sezon ilk defa mücadele ettiği CEV Challenge Cup’taki final ilk maçında İtalyan ekibi Saugella Monza’ya 3-0 kaybetti. Sahasında kaybederek rövanş öncesi avantajını kaybeden Aydın ekibinde karşılaşmayı ve tur şansını değerlendiren Başantrenör Umut Uysal, “Aslında maça iyi başladık. Dengede giden bir oyundu.  Sonrasında servis turunda takıldık. O turu bir türlü geçemeyince ilk seti çok kolay kaybettik. İkinci sete çok iyi başladık ve oyuna yeniden konsantre olduk ama bu sette de çok fazla servis hatası yaparak rakibi oyunda tuttuk” dedi. 

“SÖZ VERİYORUZ”
Üçüncü sette oyunda kalmaya çalıştıklarını ifade eden Uysal, “2’nci seti kaybetmenin verdiği moral bozukluğu ile çok fazla direnç gösteremedik. Bu demek değil ki biz vazgeçtik. İkinci maçta inşallah eksiklerimizi tespit ederek bunları kapatmak istiyoruz. Maçı da altın sete götürmeyi hedefliyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İkinci bir şans olduğu sürece de kazanma şansı da vardı. Bunu sonuna kadar zorlamak istiyoruz. İkinci maçta en büyük arzumuz kazanma isteğini ortaya koymak ve tempolu oyun oynamak. Seyircilerimize teşekkür ediyoruz. Salondan galibiyetle gönderemedik ama söz veriyoruz ikinci maçta istedikleri Aydın Büyükşehir Belediyespor’u gösterip kupayı ülkemize ve şehrimize getirmek istiyoruz” dedi. 

GÖZLER MAÇA ÇEVRİLDİ
Avrupa final maçı sonrasında Sultanlarda gözler AXA Sigorta Kupa Voley Bayanlar kategorisinde final etabına çevrildi. Turu geçerek adını finale yazdıran Aydın ekibi, final etabındaki ilk maçta HDI Sigorta Galatasaray ile karşılaşacak. Cuma günü TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nin ev sahipliği yapacağı karşılaşma 12:00’de başlayacak. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.