Uzman kadrosuyla İMY tadilat işlerinin adresi oldu

Uzman kadrosuyla İMY tadilat işlerinin adresi oldu
ABONE OL
Ege Bölgesi’nde tadilatın adresi İlker Muğla Yapı (İMY) Tarım Ürünleri İnşaat Firması oldu.

KIYMET SARIYILDIZ - Ege Bölgesinde tüm tadilat işlerini tek elden yürüten 27 yaşındaki İlker Yavuz, vatandaşlara güvence vererek tadilat işlerini yürütüyor. 8 yıldır bu sektörde olduğunu kaydeden Yavuz, İlker Muğla Yapı (İMY) Tarım Ürünleri İnşaat Firması ile kalitenin yeni adresi oldu. 

“TÜM İŞLERİ YAPIP ANAHTARI TESLİM EDİYORUZ”
İMY Firma yetkilisi İlker Yavuz, tadilat işlerinde anahtar teslim çalışarak vatandaşlara büyük zaman kazandırıyor. Aldıkları tadilat işlerini söz verdikleri günde bitirerek vatandaşlara mağduriyet yaşatmadıklarını belirten Yavuz, “Şirketi kuralı 8 ay oldu. Muğla BİM Bölgesine ait 160 tane mağazanın tadilat ve açılacak olan mağazalarına bakıyorum. Kapalı ihale usulü mağazaların tadilatını alıyoruz. Fiyat oranlayarak şirket bize işleri veriyor.  Biz de ardından mağazalara gidip bakıyoruz. Bizler işin durumuna göre gün veriyoruz.  Daha sonra mağazaya gidip süreci başlatıyoruz. Tüm işleri yapıp anahtarı teslim ediyoruz” dedi.  

“HER TÜRLÜ TADİLAT İŞLERİNİ YAPIYORUZ”
Hem kurumların hem de şahısların  tadilat işlerini yaptıklarını belirten Yavuz, tadilat öncesi inşaat yerinde keşifler yaptıklarını belirtti. Daha önce bir çok yerin tadilatlarını yaptıklarını kaydeden Yavuz, ”Şahıs olarak çalışıyoruz. Mağaza zinciri olarak sadece BİM’e çalışıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin EGE ET dükkanlarını yaptık. Hem özel sektör hem de kamuda her türlü tadilat işlerini yapıyoruz. Ege Bölgesi ve bölgeye yakın illere hizmet veriyoruz. Gidip keşif yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“ EGE’DE GÜVENİN ADRESİYİZ”

Bir yerin tadilatına başladıklarında anahtar teslim iş yaptıklarını vurgulayan İlker Yavuz, vatandaşların tek elden işlerini hallettiklerini ifade etti. Vatandaşların ayrı ayrı eleman tutma zahmetinden kurtulduğunun altını çizen Yavuz, Ege Bölgesinde güvenin adresi olduklarını dile getirdi. “Ege Bölgesi’nin bütün tadilat işlerini tek elden yaparak vatandaşa hizmet veriyoruz” diyen İlker Yavuz, İMY Tarım Ürünleri İnşaat Firması’nın örnek bir şirket olduğunu kaydetti. 
Yavuz açıklamasına şöyle devam etti: “Bir dükkana tadilata girdiğimizde bütün doğramasını sökümlerini, asma tavan, elektrik, zemin  işlerini yapıyoruz. Duvarları tekrardan daha dayanıklı ve modern şekilde örüyoruz. Boyasını sıvasını yapıp mal sahibine anahtar teslim yapıyoruz. Vatandaşlar ayrı ayrı eleman tutma zahmetinden bizimle beraber kurtuluyor. Her alanda uzman elemanlarımız var. Taşeronlarımız var. Bir yer inşaatından başlayıp son haline gelene kadar bizim elimizde oluyor. Bu da vatandaşın hem maddi hem de manevi yükten kurtarıyor. Vatandaşın işini kolaylaştırıyoruz. Tek kişi ile muhatap oluyorlar. Ege’de bu konunda güvenin adresiyiz.”  

İMY Tarım Ürünleri İnşaat Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ. ile 0 850 226 99 03 - 0553 535 36 31 ve [email protected] adresinden  ulaşabilirsiniz.

uzman-kadrosuyla-imy-tadilat-islerinin-adresi-oldu-198855-312a7cf29a907296f93022139afe4fb0.jpeguzman-kadrosuyla-imy-tadilat-islerinin-adresi-oldu-198855-37895ad0c28356b233f3f2369ca81aee.jpeguzman-kadrosuyla-imy-tadilat-islerinin-adresi-oldu-198855-ac370984d97b3a5a796cc12b3d10e794.jpeguzman-kadrosuyla-imy-tadilat-islerinin-adresi-oldu-198855-cbe53088a1ac324897e4cb514c6ce0b9.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.