Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre 30 Haziran günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek olan toplu kiralama ihalesinde, tarım arazilerinden konutlara kadar birçok taşınmaz yer alırken, Çine ve Kuşadası ilçelerinde bulunan iki adet umumi tuvalet ilanına da yer verildi.

Vakıflar Aydın’daki tuvaletlerine kiracı arıyor!

Çine’deki Tuvalet Çarşı Merkezinde

İlanda, Aydın Çine’deki çarşı merkezinde bulunan Hamitabat Mahallesi'ndeki 34,3 metrekarelik tuvalet için sözleşme bitiş tarihi 31 Aralık 2026 olarak belirlenirken, talep edilen aylık muhammen kira bedeli 5 bin lira olarak duyuruldu. İhaleye katılmak isteyenlerin yatırması gereken geçici ve ek teminat bedeliyse 13 bin 800 lira olarak belirtildi.

Vakıflar Aydın’daki tuvaletlerine kiracı arıyor!

Aydın’daki kreş davasında UCİM’den dikkat çeken açıklama
Aydın’daki kreş davasında UCİM’den dikkat çeken açıklama
İçeriği Görüntüle

Kuşadası’ndaki Tuvaletin Kirası Şaşırttı

Diğer dikkat çeken ilandaysa Aydın’ın turistik ilçesi Kuşadası’ndaki Türkmen Mahallesi’nde bulunan 7 buçuk metrekarelik tuvaletin de Çine'deki gibi aylık sözleşmeyle 31 Aralık tarihine kadar kiralanacağı bildirildi. Söz konusu aylık muhammen kira bedeli 2 bin olarak belirlenirken, istenen geçici ve ek teminat bedeliyse 5 bin 520 lira olarak açıklandı.

Kuşadası Türkmen Mahallesi’ndeki Türkmen Camii’nin bahçesinde bulunan tuvalet için kira ihalesine kimlerin talip olacağıysa merak konusu oldu.

Her iki taşınmazın ihalesinin de 30 Haziran günü saat 10:00'da Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceği duyurulurken, katılmak isteyenlerin 29 Hazirana kadar teminat bedellerini yatırmaları gerektiği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ