VALERY GÜZELLİK MERKEZİ FARK YARATIYOR

VALERY GÜZELLİK MERKEZİ FARK YARATIYOR
ABONE OL
Nazilli’nin güzellik sektörü alanında önde gelen firmalarından Valery Güzellik Merkezi, 22 ayrı şubesi ile 7 ay önce Nazilli’de Atatürk Bulvarın’da faaliyet başlayarak, cilt bakımı uygulamaları ile de fark yaratıyor.

AYŞE AKTAŞ- Buz lazer, lipostar, ozon tedavisi ve güzellik adına birçok konuda yaptığı uygulamalarla Nazilli’nin güzellik sektörü alanında önde gelen firmalarından Valery Güzellik Merkezi, 22 ayrı şubesi ile 7 ay önce Nazilli’de Atatürk Bulvarın’da faaliyet başlayarak, cilt bakımı uygulamaları ile de fark yaratıyor.

Güzellik merkezi sektöründe Nazilli’nin  önde gelen markalarından biri olan Valery Güzellik Merkezi, buz lazer teknolojisi ve doğal cilt bakımı seansları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Cilt bakımı uygulamaları ve buz lazer hakkında konuşan Valery  Güzellik Merkezi  Şube Müdürü Uzman Estetisyen Nevin Polat, "Lazer cilt bakımı nedir, ne değildir o kadar bilinçsiz işlemler yapılıyor ki ben klinik kökenli olduğum için yüzdeki sivilce nedir nasıl bir işlem almalıyız, göbekteki yağlardan nasıl kurtuluruz  gibi bir çok sorunu merkezimizde deneyimli ekibimizle uygulayarak çözüme ulaştırıyoruz. Müşterilerimin en büyük sorunu yapmış oldukları bir çok işlemlerden sonuç alamamaları, bunun sebepleri olarak ise doğru cihazların seçilmemesi yada uygulamayı yapan estetisyenler olabilir. Her cilt aynı işlemi görmez. Biz ilk öncelikle biz gelen müşterilerimize ciltlerine göre işlemlerini anlatıyor ve bakımlarına başlıyoruz” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZDEN OLUMLU GERİ DÖNÜŞ ALIYORUZ
Zayıflama, cilt ile ilgili her türlü işlem, ağda bakımları, dermapen bakımları, yenileme karbon peeling göz altı çevresi morlukları, kalıcı makyaj, lazer  işlemlerinin yapıldığı Valery Güzellik Merkezinde uzman kadrosu ile bilinçli olarak çalıştıklarını söyleyen Polat, "Bizim için bilinçli ve disiplinli çalışmak çok önemli. Müşterilerimiz olumlu geri dönüşler yapıyor" diye konuştu.

Cilt bakımının önemine değinen Polat, “Soğuk kış aylarında kuru ciltlerde cilt bakımı olarak bol bol nemlendirici tavsiye ediyoruz. Yüz bakımı çok önemli. Merkezimizde doğal yöntemlerimiz de var. Bize gelen müşterilerimize onları da tavsiye ediyoruz. Mesela maydonoz kürlerimiz, Argan Yağları kışa özel bakımlarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

valery-guzellik-merkezi-fark-yaratiyor-130018-94d67598acfdc9ac48633c4153806f7c.jpgvalery-guzellik-merkezi-fark-yaratiyor-130018-900282387f80a956b1386e95e3d83f42.jpgvalery-guzellik-merkezi-fark-yaratiyor-130018-e54b21b759d26be2adeacf1f3aebc2a1.jpgvalery-guzellik-merkezi-fark-yaratiyor-130018-e3174f7d8916b02bd864b91a42e9a321.jpg



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.