Vali Aksoy, göreve başladı

Vali Aksoy, göreve başladı
ABONE OL
Valiler kararnamesi ile Kocaeli Valiliğinden Aydın Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy, Kocaeli’ne veda ettikten sonra Aydın’a gelerek yeni görevine başladı.

ABDURRAHMAN FIRAT - Vali Aksoy, daha önce Aydın’da görev yapan hemşehrisi merhum Recep Yazıcıoğlu’nu rahmetle anmayı unutmadı.

AYDIN, TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ BİR KENTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla Aydın Valiliği’ne atanan Hüseyin Aksoy, göreve başladı. Aydın Valiliği önünde düzenlenen karşılama töreninde Vali Aksoy, ilde görev yapan protokol üyeleriyle sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde selamlaştı. Makama geçen Vali Aksoy, Aydın’ın turizm potansiyeliyle, jeotermal kaynaklarıyla, tarımsal üretimiyle, sanayisiyle Türkiye’nin önemli kentlerinden birisi olduğunu vurguladı.

HEMŞEHRİSİ RECEP YAZICIOĞLU’NU ANDI
Aydın’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, “Aydın halkının desteğiyle Aydın’ın verilerini daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına gayret içerisinde çalışacağız. Ben ve arkadaşlarım daha önceki Valilerin yapmış olduğu çalışmaları onların bıraktığı noktadan daha ileriye taşıyacağız. Bugün itibariyle Aydın Valiliği görevime başladım. Benim için Aydın Valiliği’nin tabi ki bir başka anlamı daha var. Daha önce Aydın Valiliği yapmış olan rahmetli Recep Yazıcıoğlu ile aynı ilçedeniz. Ben de  Trabzon Köprübaşılıyım. Bu tesadüfü de yaşadık. O anlamda da bu vesileyle kendisini de rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum