Vali Köşger, yaşlıları unutmadı

Vali Köşger, yaşlıları unutmadı
ABONE OL
Yaşlılar Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve Aydın Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. Köşger, yaşlıların gününü kutlayarak sağlıklı uzun ömürler diledi.

ABDURRAHMAN FIRAT - Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yaşlılar haftası nedeniyle Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.  Ziyarete Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve Aydın Huzurevi’nde kalan yaşlılar katıldı. Vali Köşger, konuklarla tokalaşıp yaşlılar gününü kutladı. Huzurevi sakinleri adına Vali Köşger’e tablo hediye edildi. 
YAŞLILARIMIZ BİZE IŞIK TUTUYOR
Yaşlılar Gününü kutlayan Bozçelik, “Yaşlılarımızın bize ışık tuttuğuna inanıyoruz. Onların bu ülkeyi bize bıraktıklarına ve bu ülkenin bu halde olmasının aslında çilesini ve ceremesini onların çektiklerine inanıyoruz. Kültürümüzde de yaşlılarımıza ‘öf’ denilmemesi inancıyla onlara saygı duyuyoruz. Bu nedenle de elimizden geldiği kadarıyla İl Müdürlüğü olarak da yaşlı hizmetleri ile ilgili çalışmaları da arttırmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda iki tane gündüz bakım evinin de açılışını yapacağız. Söke ve Germencik’te Gündüz Bakım Merkezi’ne yapma yönünde çalışmalarımız var. Eski kaymakamlık lojmanları ikisi de. Söke’de binanın tadilatı ile ilgili işlemleri halletmeye çalışıyoruz. Germencik tamamen bitti. Sultanhisar Huzurevimizin açılışı için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu bağlamda yaşlılarımıza yönelik çalışmalarımızı geliştirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.  

vali-kosger-yaslilari-unutmadi-129239-0cbb97173eedb004302e5e33489b3da1.pngvali-kosger-yaslilari-unutmadi-129239-8ca751e5db631e32467fc32cc2f9acf5.png
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.