"Vatandaşlarımızı kurallara riayet etmeye davet ediyorum"

"Vatandaşlarımızı kurallara riayet etmeye davet ediyorum"
ABONE OL
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında mesaj yayınladı. Aksoy, "Bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara riayet etmeye davet ediyorum" dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında yayınladığı mesaja, "Her yıl Mayıs ayının ilk haftası, vatandaşlarımızda trafik bilincini oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” olarak kutlanmaktadır" sözleriyle başladı. Her geçen gün artan nüfus ve taşıt sayısı nedeniyle çağın en önemli konularından birinin de trafik güvenliği olduğunu kaydederek devam eden Vali Aksoy, "İlimizde karayolları trafik güvenliği ile ilgili olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız koordineli bir şekilde kazaların önlenmesi ve bundan doğan olumsuz sonuçların en alt seviyeye indirilmesi için yoğun gayret göstererek gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu. 

"KURALLARA UYMAYI GÖREV EDİNMEYLİYİZ"
Aksoy, trafik güvenliği sağlanmasının, yalnızca bu işle sorumlu kurum ve kuruluşların gayretleriyle varılabilecek bir hedef olmadığını belirterek, herkesin trafik kullarına uymasının, kendisi ve başkasının güvenliği için şart olduğunu bilmesi ve buna inanması gerektiğini belirtti. Sözlerine, "Bu sebeple trafikte bireysel duyarlılıkta üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeli ve kurallara uymayı bir görev kabul etmeliyiz" diyerek devam eden Vali Aksoy, "Bu duygu ve düşüncelerle, bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara riayet etmeye davet ediyor, kazasız günler temennisiyle tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası'nı kutluyorum" dedi.

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.