Vekiller hükümete Nazilli'den yüklendi

Vekiller hükümete Nazilli'den yüklendi
ABONE OL
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatının bayramlaşma törenine CHP'li Süleyman Bülbül ve İYİ Partili Adnan Sezgin'in açıklamaları damga vurdu.

(SİMGE ATA) Milletvekili Bülbül İstanbul seçimlerinin iptalini "YSK Darbesi" olarak nitelendirirken Sezgin, Denizli'nin Honaz İlçesinde kazanılan seçimin İstanbul'daki zaferin habercisi olduğunu ifade etti. 
İYİ Parti Nazilli  İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramını Nazilli Belediyesi Nikah Salonunda düzenlediği programla kutladı. İlçe Başkanı Durmuş Kural'ın ev sahipliğindeki programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Programda söz alan milletvekilleri komşu ilçe Honaz üzerinden İstanbul seçimlerine işaret etti.
"YARIN DAHA İLERİYE GİDECEĞİZ"
İlk olarak söz alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, partililerin bayramını kutlayarak, "Çok önemli ve anlamlı bir gün yaşıyoruz. Bundan yaklaşık bir yıl önce karşıdaki seçim ofisimizde yine Ramazan Bayramını kutluyorduk ve o gün bir söz vermiştik sizlere. 'İlk önce milletvekilliğini sonra şu karşıdaki binayı alacağız' demiştik. Allah'ın izniyle bu sözü, vekilliği tam olarak gerçekleştiremesek de, kısmen tutmuş olmanın mutluluğuyla karşınıza çıkmış olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Bugün buralara geldik yarın sizlerin desteğiyle daha ileriye gideceğiz" ifadelerini kullandı.
"BU BAYRAMI KUTLAMAYI HAK ETTİK"
İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı Millet İttifakı olarak Aydın'da kocaman bir aile olduklarını dile getirerek, "Son bir yılda büyüdük. Bugün bu birliktelikle bayramı bayram havasında kutluyoruz. Tüm partili ve seçmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Ramazan bizler için oldukça bereketli geçti. Gerek 31 Mart'ın ardından gerekse Ramazanın ardından bu bayramı kutlamayı hak ettik" dedi.
"BU İTTİFAK ÜLKE NORMALLEŞİNCEYE KADAR SÜRECEK"
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin de yaptıkları konuşmalarda İstanbul seçimleriyle ilişkili mesajlar verdi. CHP'li Bülbül ayrışmayı bırakıp birlikteliği sağlayan bir yol izlediklerini ifade ederek, "Biz Millet İttifakı olarak 24 Haziran'da, 31 Mart'ta dostluk oyu aldık. Bu Millet İttifakı da Cumhurbaşkanlığı Sistemi yani 'iki dudak sistemi' sona erene kadar devam edecektir. Bizim ittifakımız Türkiye dönüşünceye kadar, normalleşinceye kadar devam edecektir" şeklinde konuştu.
"BU YSK DARBESİYDİ"
Bülbül, İstanbul seçimlerinin iptaline ilişkin hükümete sert bir dille eleştirerek, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na verilen mazbata çalındı. Neydi bu? Açıkça bu YSK darbesiydi. Honaz'da da bir oyla aldığımız seçimi YSK darbesiyle iptal etmişlerdi. Honaz İstanbul'dur. Ne oldu? Honaz ne cevap verdi? Honaz 2 bin 338 oyla başkanlığı geri aldı" dedi.
"HONAZ İSTANBUL'DAKİ ZAFERİN HABERCİSİDİR"
İYİ Partili Sezgin de Honaz'da tekrarlanan seçimler üzerinden sözü sürdürdü. Sezgin, "Türkiye çok kötü yönetiliyor ama bu durum hiçbirinizi umutsuzluğa uğratmasın. Umutsuzluğa karşı oluşturulan gücün ismi Millet İttifakıdır. Ama Türkiye'yi daha zor günlerin beklediği kesin. Maalesef iç siyaset, uluslararası ilişkiler, demokrasi, hukuk, Cumhuriyet değerleri ve ulusal kimliğimizin kıymetleri ortak paydasında karşı çıkacağız. Verdiğimiz mücadele bu. 31 Mart mücadelesi buydu. Bu mücadelenin zirve noktası da 23 Haziran olacak. Honaz İstanbul'daki zaferin habercisidir" ifadelerini kullandı.

vekiller-hukumete-nazilliden-yuklendi-110086-10c83ccd2fcbe952ea7548a94a5dd817.jpegvekiller-hukumete-nazilliden-yuklendi-110086-5421a2cae308bd451c20f8b0d314cee8.jpegvekiller-hukumete-nazilliden-yuklendi-110086-bcd4afe20c914f70b9991464852af0ce.jpegvekiller-hukumete-nazilliden-yuklendi-110086-cf2dfcb3d267d22883dd306d8e3d3995.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.